Har inte bloggat på över 2 veckor jag vet men har inte haft så mycket att skriva om har umgåtts med kompisar å varit i stallet å ridit å fixat. 
bloggappen tjorvar, orkar inte starta datorn och här jag bloggar nu blir de autokorrekt så orkar bara inte! 

Be your own hero.

Dagen började med skola, tredje passet hade vi engelska prov tror de gick ganska så bra ändå! Hade profil innan jag sen slutade vid 15, tog cykeln till stallet. Gjorde allt åt henne innan jag tog in och red på planen, skrittade & travjobbade mest då hon var rätt stel och okoncentrerad. När jag var klar i stallet hämtade mamma mig vi åkte hem, käkade sen kom Shadja och vi skruvade fast kåporna på moppen. Fatta king vi är! Nu ska jag kika på efterlyst innan jag duschar och beger mig till sängen. 

Memories never die.

For aldrig till skolan i dag sov ut och försöker bli frisk i stället. Åkte en sväng till Piteå med mamma och kollade på lite olika stall. Hem och käka sen i väg till stallet. Red ut henne i dag till hertsökullar klättrade lite sen skrittade jag hem igen. I dag fyller Barbie hela 16 år och fler blir de,hehe! Har pluggat lite vi har prov i Engelska i morgon och jag kan de mesta i alla fall, har en enorm huvudvärk ska gå och sova tidigt i dag. Har fått en massa bilder från tävlingarna i helgen, fina va dom tack så mycket! 

Sjuk!

Gick till skolan i dag endast för att vi skulle gå igenom vad vi har prov i spanska på fredag. Gick hem efter den lektionen vid 13, vilade hade en sprängande huvudvärk! Försökte plugga lite efter ett tag, kikade även efter klänningar. Hittade en som jag strax ska beställa som jag ska ha på skolavslutningen, för en gångskull är jag inte ute i sista minuten! Åkte till stallet vid halv 4, Linda mockade ååt mig och mamma gjorde resten så jag behövde bara rida henne. Joggade henne ute på slingan med hacket barbacka lite lätt bara. Åkte hem när vi var klara, nu ska jag slå på en film för att sen gå och sova de blr nog ingen skola för min del i morgon. 

Ny vecka nya möjligheter

Bloggade aldrig i går vi kom hem så sent och jag var så trött. Red första klassen i går de var en LA, hon kändes lite trött vilket innebär att hon blir starkare än vanligt. De var en AOa så fick bra tid men ett nedslag på a hindret i en kombination hade inge mellanläge antingen ta de stort eller komma nära så jag tog de stort så hon fick med bommen. Men är jätte nöjd över helgen hon har skött sig bra! 
Stannade kvar i Vännäs tills Felicia hade ridit sin LC innan vi rullade hemåt. 

Vännäs dag 2

Har knappt sovit nått i natt vaknade vid 5/6 tiden av att jag inte kunde andas var tvungen att gå ut å försöka få luft, har alltså blivit sämre under natten. Sandra kom i alla fall i dag å skulle kika på när vi skulle tävla. Red bara en LA i dag de gick jätte bra hade jätte fina språng allt var super doc petade vi sista hindret i grunden men de var nog tur de för när jag kom ut från banan höll jag på att svimma.. Fick ingen luft, höll på att spy men vi kom på en fjärde placering och de förtjänade hon verkligen! Lill hjärtat❤ 
Gjorde klassbyte så rider LA i morgon i stället för LB hoppas att jag är friskare då!

Vännäs dag 1

Våran första klass för helgen var en LB en väldigt svår bana för att vara LB inte en ända felfri i min kategori. Hon hoppade riktigt bra vi fick ett nedslag på ett räcke fick lite dålig distans  och hhandhade ingen höjd i språnget men annavaråt jag riktigt nöjd! 
LAn gick också riktigt bra hade bättre galopp i den här klassen vi hade flyt genom hela banan hon hoppade bra igenom hela banan de var en A:Oa så en tidshoppning vi nollade och kom på en andra plats! 
Har precis varit ute å långskrittat och käkat ryttarmiddag tillsammans med alla andra. Hoppas jag är friskare i morgon har knappt haft nån ork i dag..

Framme

Resan har gått bra vi kom fram vid 18 gjorde klart i stallet sen käkade vi tacos. Vi joggade dom lite lätt i ridhuset chekade av henne lite, nattade dom och nu ligger jag i sängen ska strax sova har haft riktigt ont i halsen och varit sjuk hela dagen.. Hoppas de är lite bättre i morgon i alla fall! 

Klart inför Vännäs!

Min dag började med kajakpolo på badhuset, sedan åkte vi in till stan med klassen och skulle se nån teater. Vi åkte tillbaka till skolan för att få våra unga örnar dressar och fota med dom till foldern. När vi var klara där så hämtade Felicia mig och vi åkte till stallet. Gjorde ordning henne ute red på plan och travade av runt slingan. Badade henne och smorde alla saker och packade allt till i morgon då vi rullar mot Vännäs för tre dagars tävling. 
På fredagen rider jag LB,LA på lördag rider jag LA och söndag LB eller LA beror på hur hon känns! De här blir ju våran första ute tävling och så ska jag prova på ett nytt bett har endast hopptränat med de 2 gånger så vi får se hur de går. Hon var riktigt busig när jag gick ut och ledde henne en stund efter badet hon vet verkligen när de är tävling på gång, haha söti! 


Let your haters be your motivators

Gick en kvällsprommis med Shadja en sväng, pratade om allt möjligt.  När vi kom hem började vi ta i sär moppe delarna haha lol! Vi fick lös alla delar så i morgon kommer pappa och hämtar dom så ska han lacka dom. 
I morgon börjar vi halv 10 då ska vi ha kajakpolo i badhuset, efter de ska vi in till stan och se nån teater. När vi "slutat" åker vi ett gäng tillbaka för att få våra unga örnar dressar som vi ska fota med. 
 
 
Saknar Thailand.. 

Tisdag

Skolan rullade på i vanlig takt, skrev nationella i matte i dag de gick väl så där. När till sist slutat mötte jag Felicia på vägen hem så åkte moppe till stallet med hon. Red Barbie på plan mycket "banan" form arbete i alla gångarter men mest fokus på galoppen och bakbenen som vanligt. Hon var riktigt fin i slutet, red även mycket innanför spåret så hon skulle hitta balansen på yttersidan. Fixade klart i stallet,smorde och städade lite nunnan jag åkte hem. Kom just hem har hunnit käka strax dyker Shadja upp då ska vi ut och gå för att sen skruva lös kåporna på moppen! 

Måndag

Sitter just nu och kikar på "livet kommer bli bättre". Kom hem från stallet för en timma sen, har ridit Pärlan i dag. Första halvtimman av passet var hon bara springig och olydig, men sen i slutet hade hon lugnat sig lite så hon satte sig verkligen i galoppen och jobbade med bakbenen men hon orkar inte så länge. Samma med traven den blev också betydligt bättre efter galoppen, skrittade av henne upp på måsberget. Hon behöver verkligen gå ner i vikt och muskla på sig! Linda skrittade ut Barbie, innan jag åkte hem tog jag ut henne lät henne beta lite gräs och borstade henne. 
Har ju även varit i skolan, vi fick tillbaka våra SO-prov och inlämningsuppgiften vi haft. På idrotten sprang jag testbanan som är nån kilometer. 
Ska se klart programmet och packa i ordning lite inför helgens tävlingar! 

Söndags mys✌

De blev lite ändrade planer för dagen i dag, åkte till stallet gjorde allt åt Barbie. Hjälpte Mia & Tina med unghästen och vera kunder tiden dom var här. Hoppade Barbie efter träningarna lite lätt bara för att prova på bettet ute också! 
Var inte med för Jane eftersom jag hoppade hårt för Ted förra helgen och nästa helg blir de tredagars tävling i Vännäs! Red bara Barbie i dag, Åse behövde ingen hjälp i dag. När jag hade tagit hand om Barbie åkte jag hem gick ut och gick tillsammans med niklas. Kom just hem har duschat å ska kika på en film nu. Tack Hanna för den fina headern 😄

Lördag

Har just kommit hem efter en bra dag samt kväll! Var i stallet,såg Jane träningar och träffade Mia å pratade en hel del med henne. Hjälpte henne lite innan jag åkte hem. Duschade,käkade och gjorde mig klar för att gå till fritidsgården där massa var, såg innebandyturneringen till 10 sen gick jag,Madde och Felicia hem. Vi tog mopparna till stan gick på Max där vi avslutade kvällen. Körde hem å nu ligger jag i min säng, godnatt två hästar att rida och en att hoppa i morgon! 

If you could see me now

Red Barbie på plan i dag, dressyr hon gick super  bra. Red mycket på volter så hon fick jobba igenom innersidan. I galoppen red jag mest öppna och sluta, i slutet red jag tempoväxlingar. Travade så att hon skulle länga stegen men behålla samma tempo. Har smort av alla sakerna och gjort stallet klart, ska kika på jane träning nu innan jag beger mig hemåt.

Trött i hela kroppen!

Började dagen med skola, hade idrott sista timmen vi hoppade häck,höjdhopp och sprang på tid. Gick hem med Felicia, åkte moppe till stallet gjorde allt åt Barbie & Pärlan tog in alla 4 hästarna. Red Pärlan på planen hon var lite spänd å stel i början men sen blev hon riktigt fin. Hon galopperade med ordentlig kraft i stegen innanför spåret och travade fint,super känsla! 
Barbie red jag med pelhamet & bommar 5 galoppbommar och sen en volt övning allt satt med henne så jag red inte så länge. Båda skötte sig super i dag! Åkte hem, for till Max där Felicia käkade. Har även hunnit åka med henne till ersnäs där hon kollade på en moppe! 

You were born original, don't die a copy.

I går gick jag på stan med shadja vi kikade på skolavslutningskläder. Vi fikade på waynes med hennes syrra, innan vi gick och mötte upp Niklas och Max. Gick på stan med dom en sväng, jag och shadja åkte hem till mig. Daniel hade fixat moppen, toppen! 
Vid 16 åkte jag och mamma till piteå, käkade middag å for till Angelica och fikade. Kom tillbaka till Luleå vid halv 9, red Barbie på plan bara så hon skulle få röra på sig lite. Kom hem från stallet vid 10. 

Valborg

Har försökt att blogga från telefonen hela veckan men den bara tjorvar och min dator har varit trasig. 
I måndags red jag på plan hade byggt en övning med 5 bommar tre galoppbommar med 2,5m mellan så då får man ligga i ett 250m/tempo sen hade jag 2 bommar med 14 m mellan på diagonalen. Hon gick riktigt bra hade gramanen för hon hade varit så jobbig i söndags, Hon var lydig och mjuk ett toppen pass! Åkte hem och pluggade. 
I går tisdags hade jag 3 prov, alla gick bra! Åkte hem tillsammans med Shadja vi lirade lite NHL innan hon åkte hem och jag gjorde mig klar för att åka och jobba på majbrasan tillsammans med dom flesta andra hiffare. 
När vi hade jobbat klar cyklade jag,Viktor,Nicke och Elias runt på cykeln innan vi åkte hem till Elias vi såg på fotbollen åsånt. Vid halv 12 cyklade vi hem till hertsön igen, somnade direkt jag la mig för skönt! 
Klev upp vid 10 har gjort mig klar å ska nu åka in till stan med Shadja. 
 
En gammal bild :-):-)

RSS 2.0