Move on.

Vaknade strax innan 12, käkade frulle och åkte med mamma till sportringen och lite andra butiker. Köpte ett par nya nike springbyxor och en ny adidas träningströja. När vi hade käkat lunch åkte jag till stallet red ut hon i skogen runt prk, hittade en jätte bra skogsväg att rida på så hon fick galoppera av sig och busa en stund! 
Åkte hem duschade av mig och gick mot gymmet, i dag körde jag ben kommer ha en rejäl träningsvärk i morgon. 
Har precis duschat och käkat middag, nu ska jag slå på nån film innan jag sedan ska sova :):) 
 

music on, world off.

Vaknade upp hos pappa hjälpte han med lite små saker innan han skjutsade mig till hällan. Gjorde klart stallet innan jag skulle hoppa, de gick så där vi har hamnat i en liten svacka nu så ingenting funkar riktigt. Men man får ta de för vad de är å komma igen! Tog hand om henne bytte om och åkte hem. Packade endast träningsväskan och gick till gymmet, har börjat gymma på sensia nu då de är så pass nära där jag bor. De gick bra, kommer nog ha en hel del träningsvärk i morgon. Har duschat och ska käka middag nu :):)
 
Längtar till på torsdag då jag får se mina bästa igen!! 
 
 

Being soory won't help

Åkte och kollade på lite hus med mamma på förmiddagen innan vi käkade lunch och hon skjutsade mig till stallet. Tog in och red ut med Jullan & Curry en sväng på någon stig i skogen, så hon fick en liten slappar dag. 
Gjorde klart stallet sen så kom pappa och hämtade mig, ska sova här inatt. Funderar på att gå och duscha innan maten blir klar. Har planerat att åka till Luleå på torsdag så åker in med pappa på dagen nångång och stannar där till på lördag. 
 

Pitebo(!!)

Har inte haft någon som helst tid för bloggen nu under flytten, men nu har vi landat och jag ska börja blogga igen! Har fått ta "farväl" av mina kompisar i Luleå kommer sakna dom så himla mycket, men bor inte så långt bort..
Vi flyttade hästen i fredags, allt gick bara bra. Hon står då alltså på Hällan i Öjebyn ett mysigt litet ponny stall. 
 
Träningen med Barbie går allt bättre vi hoppade för Linda i torsdags hon var jätte fin, kul när de går bra :):). 
Vi har också hittat ett bett till hoppningen, så vi får hoppas att de funkar ett tag framöver i alla fall.. 
I fredags red jag och simmade med henne i lövskär, de tyckte hon om! 
I lördags red jag henne på planen här på hällan hon var jätte fin, lite spänd men hon slappnade av efter ett tag. 
I går skrittade jag fram med Ella runt lilla holmen rundan så hon fick visa mig runt, sen gick jag ner till ängen å lät hon galoppera av sig lite. Satt och såg på Micke träningar, innan jag borstade av henne och åkte hem. 
Vid 12 tiden gick jag och Angelica ut på en "lång" prommis med hundarna.  
 
 
 
 

Never stop dreaming

När jag vaknade tog jag de lugnt slog på en film och packade de mesta. Åkte till stallet vid 15 byggde fram tills jag skulle hoppa, medans hon blev borstad. Hoppade en övning med lite linjer så jag skulle få prova hur hon var med de nya bettet. De gick sådär men Ted kommer ju om en vecka så ska prova hoppa på de en av dagarna i alla fall så får vi se. 
Nu på kvällen har jag packat och sett film, i morgon åker vi. Kommer nog inte hinna blogga nått i morgon och jag kommer inte att blogga när vi är i Stockholm så bloggar när jag kommer hem torsdag då alltså. 
 
bilder från nån annan träning :):) 
 

Music is my escape.

Klev upp lite tidigare i dag också så jag skulle hinna med allting. Startade dagen med att åka till stan med Shadja skulle köpa en jeansjacka men fick med mig lite mer hem, hehe! 
Köpte ett par skor (sneakers),en Ralp Lauren body mist, sov skjorts och två träningströjor. Nu har jag nog allt jag behöver till stockholm. Vi käkade lunch på waldorf,åkte hem vid 14. Åkte till stallet flyttade tillbaka allting till de vanliga stallet tog in henne sen kom Hanna. Hon skulle få rida henne i dag för mig, hon ska ha henne två dagar när jag är i Stockholm eftersom Marie är borta och hon måste ridas. Hon red henne riktigt bra men hon fick kämpa ordentligt, de är ingen ponny man sätter sig på så går den av sig själv vilket Hanna fick känna nu. Så de blir bra att hon rider henne så hon är någorlunda riden tills Ted kommer :):) 
För ett tag sen så for jag ut å sprang 3/4km, sköönt! 
 

Summer times!

I går vaknade jag upp hos pappa, for till stallet med Karin red ut på gusten samtidigt som hon körde sin häst. Efter lunch skjutsade pappa hem mig till stallet, tömkörde henne i ridhuset hon var mycket fin. Var med Moa & Hanna senare på kvällen, vi såg på en film å tog de väldigt lugnt! 
I dag åkte jag till stallet på förmiddagen, red ut i skogen lite lugnt. Gjorde klart allting i stallet innan jag åkte hem, åkte med mamma till Pite där vi städade lite i nya läggan. Käkade, kollade lite på hoppträningarna på hällan och köpte ett nytt tävlings schabrak (kingsland) och ett par nya KL ridbyxor. 
Börjar känna lite stress åker till Stockholm på Lördag, kommer hem på onsdag och på torsdag-fredag ska jag träna för Ted..(!!) Men de löser sig nog.. 
 

Ingen toppen helg för oss.

Vi hade ingen toppen helg i Älvsbyn första klassen jag red på lördagen red jag kasst. Hon var stark och ville dra ner huvudet så hon var ganska jobbig att hålla i och jag red inte bra. Fick några stora språng så fick två nedslag men dom andra sprången var runda och fina. 
På söndagen red jag en LB med MHPC, red bättre än vad jag gjorde förra dagen men hon vägrade byta så hon hade korsgalopp på ett plank på kortsidan.. Så ett nedslag men den här rundan är jag nöjdast med över henne, hon kämpade på bra och hoppade bra, något stark och djup bara.. 
Till LAn böt jag bett (gagg-bett), hon hoppade riktigt bra på framhoppningen. Inne på banan hoppade hon jätte bra till kombinationen där hon helt nonchalerade å petade a och rev b, hon var slarvig helt enkelt. Är nöjdast över mig själv i den här klassen, red betydligt bättre än vad jag gjort i dom förra klasserna. Kul var de i alla fall att Sandra & Fredrik kom i lördags, och pappa & Karin i söndags och kikade på oss. 
Men alla tävlingshelger kan inte alltid gå super, ska prova lite olika bett att hoppa på nu till nästa tävling och höra lite med Ted vad han tror! 
 
Har ridit ut på henne en sväng i skogen i dag på förmiddagen, ska packa åsånt innan pappa kommer å hämtar mig ska sova hos han tills i morgon :):) 
 

RSS 2.0