*

Måndag: Hade morgonjour i stallet, red ett markarbetspass med Diesel. De gick jätte bra en ganska enkel övning som ger styrka och kondition. Hade tandläkaren i Luleå, efter den åkte vi till hööks köpte ett par "hemma" skydd och en grimma åt han. For sedan till Simone, red ut på Shadow. 
Tisdag: Vaknade upp hos Simone, vi såg klart den tredje filmen innan vi åkte till stallet. Red ut på Shadow igen, kul å busa lite!! Mamma hämtade oss när hon slutat, gjorde stallet red ute på banan i mörkret. Skrittade och travade endast då han var väldigt spänd och hoppade till för saker. 
Onsdag: Åkte till stallet efter frukosten, mockade sen tog jag in han och så fotade Simone oss. Red ett hårdare pass inne tog fram två bommar med x-antal meter då jag bara skulle fokusera på att ha han kort och rak så avståndet spelade ingen roll. Han fick kämpa på rätt bra men i slutet blev han mycket finare. Joggade av honom länge. Nu är jag hemma igen ska packa sov saker och åka tillbaka till Hällan där vi ska sova inatt ett helt gäng,kuul! 
 
Alltså hennes framben, love!!  
Hon kom fram igår runt 12/1 och hon mår jätte bra. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0