Monday again.

Då var de måndag igen, har knappt sovit nått i natt då jag har haft väldigt ont i nacken,nyckelbenet och illa mående.. Somnade tillslut, på morgonen kändes de bättre gick till skolan jag hade matte hela dagen (kulturvecka). Eftersom de bara kändes värre och värre tvingade jag mig själv att gå till vårdcentralen å kolla upp de. Åh jag hatar verkligen att läkare ska kolla/röntga en de är så jobbigt att ligga där i sängen å vänta på svar.. Som tur var så var de bara nå med muskelfästet i huvet så ska äta nå tabletter å gå till en sjukgymnast, de får vi ju se hur de går med de höhö! 
När vi slutat gick jag hem, bytte om och sprang till stallet. Mockade, blandade maten och gjorde klart stallet innan jag tog in henne. Borstade länge innan jag började göra i ordning. Skrittjobbade stallvägen mycket skänkelvikning och "banan" form. Travade fram ett varv runt parkeringen då de är rätt hårt underlag innan jag red in på slingan där de är lite djupare. Red mycket med sätet, ska lägga ner mycket träning på att hon ska bli lydig på sitsen. Hon var riktigt pigg och stark så jag skrittjobbade mest. Gick på planen där jag återgick till "sits ridning" galopperade gjorde olika övningar specialiserade mig på galoppombyten de här passet. Travade av henne i låg form innan jag skittade av. 
Mamma hämtade mig från stallet å vi åkte till mormor där Daniel och Sandra var vi åt middag i hop och pratade. For hem, köpte massa frukt och andra nyttigheter på vägen hem. 
Nu ska jag duscha innan jag går och lägger mig är helt slut.. 
 
Bjuder på en rätt så gammal bild av mig själv!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0