Thailand

Tänkte göra ett inlägg om våran Thailand resa. 
Vi flög ner dit den 13 dec, flygresan gick på 10h den var tröttsam och jobbig. Vi flög på natten svensk tid och landade i Thailand 12 på dagen (thaitid) åkte buss till hotellet. Väl där så packade vi upp lite i våra rum. Gick ner till stranden en sväng. 
Dom andra dagarna har sett ganska så likadana ut på dagarna låg vi på olika stränder solade & badade man orkade inte göra så mycket annat, temperaturen låg oftast mellan 35-40 grader. 
Efter stranden gick vi oftast till poolen,  på kvällarna var vi ute och kollade på marknader, åt mat. Satt på Calypso med en massa, skrattade och hade de bra! 
Dom sista 3 dagarna såg lite annorlunda ut vi träffade 6 andra svenskar som Morfar & Marianne kände så vi käkade med dom och spenderade kvällarna i hop. 
Sista dagen kom.. Vi hyrde vatten skoter, jag tog thai massage och så red vi elefant! På kvällen hade vi bokat bord på Calypso vi åt tillsammans, och gick runt lite sa hejdå till alla man lärt känna, riktigt jobbigt men vi skriver på facebook med varandra å de känns mycket lättare! 
Tillsist fick vi säga hejdå till svenskarna också, vi lovade varandra att hålla kontakten så de ska vi! 
Så såg våran resa ut på ett ungefär orkar inte skriva allt de skulle ändå ingen orka läsa. 
 
Vi köpte Tequila till dom flera gånger! 
 
 
Saknar alla och allting där borta!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0