Tomorrow Stockholm!

I morgon bitti rullar vi söder ut för att se ponny SM gå på stan och bara ha de bäst jag & mamma! Ska bli otroligt skönt att komma bort härifrån ett tag och glömma allt för ett tag! Fast kommer självklart att sakna alla mina fina vänner... Men kommer ju bara vara borta en vecka!:) Har varit i stallet och pussat på min lille häst! Packat har jag också hunnit med. Resten av dagen har spenderats i ishallen. Ska försöka hålla någorlunda uppdatering när jag är borta men lovar ingen eftersom blogg appen har tjorvat förut så den kan ju göra de igen... De var ju tänkt att vi skulle gå på grönan men nu går de ju inte... Kommer ha datorn med mig så bloggar nog i morgon efter vägen!:)


Ishallen

Sitter i ishallen och kollar träningar! Kom hit där vid 20 över 10 har sett A-lagets träning och efter dom spelat så gick vi och käkade på Max sen tillbaka hit och ska tydligen vara här till 16.... Fuck you felle! :P


Rocketeer

Har just kommit hem från bilbingon i Antnäs, den här gången vann vi inget alls... De blev inte att vara med Jennifer i dag för pappa kom och hämtade mig vid 13 for in till Max käkade lunch satt och pratade och så körde han hem mig sen! Fick även några filmer så jag kan se i bilen när vi ska åka på onsdag! I morgon far jag och Felicia till coop arena kollar när À-laget har träningen sen vet jag inte måste hinna packa och sånt också...:)


gårdagen.

hann/glömde bort att blogga igår.. var iaf och käkade med Daniel,mamma och Mormor på O'learys, riktigt bra mat!
Drog till svartöstan var med Simon pratade om en heldel! Så gick vi till Peter var där. Pratade även med en snygg felicia i ett tag riktigt bra tjej de där!Så hämtade mamma mig vid 23, for en sväng till Sandra sa hej då hon ska fara och fjällvandra med två till galningar... Låg och smsade och pratade med folk till 2 typ sen somnade jag :) 
Idag på dagen skulle jag typ vara med Jennifer vet inte vad vi ska hitta på men men.. Sen i kväll ska vi på bilbingo,hehe!
 
 
Älskar dig min finaste vän! Har gått igenom eld och vatten med dig och skulle aldrig klara en liten pöl utan dig. Vill bara att du ska veta att vad som än händer så älskar jag dig och kommer alltid göra det!
Alla minnen vi har tsm, allt bus och ja! Och mer kommer de bli! Jag har nu kännt dig i snart över 8 år och fler kommer det bli! Du betyder så jävla mkt för mig!  Jag vet precis vart jag har dig och att du alltid har en axel jag kan vila mitt huvud mot när de är jobbiga tider. Aya allt jag ville säga var att du är verkligen en fin vänn! Puss på dig <3

miss u

Sitter och smsar med en rikigt bra vänn som betyder så 7kt mkt! 
Kom hem för ca 1h sen från IP har suttit och kollat lite från Indra fattar inte hur mkt jag saknar den hästen alltså de är 7kt... 
I kväll blir det att fara till Daniel grilla med en massa och min Sandra har ju äntligen kommit hit så ska bli kul tt träffa henne och alla andra som är där. Sen så skulle jag och mormor fara och hyra film och en massa!:') 
bloggar inget mer idag.. :) sitter på fel dator så kan inte ladda upp bilder,sorry... :) 
 

*

Sitter ute och solar lite har just hett sönder hår torken... Klantigt! I morse var jag och hjälpte mamma en sväng, de är typ de enda jag gjort nu ska jag till IP med Victor och Nicke, hade braaa ;)


Härliga pojkar!

I kväll så blev de så att jag och Victor gick mot Shell mötte upp Simon gick på Coop köpte marsmallows och så skulle vi grilla, gick till svö. Hem till Simon han skulle käka sen snacka vi ba om allt möjligt gick till piren satte oss och sånt! Kom just hem efter en otroligt fin kväll med finaste vänner! <3


Awesome weather today!;)

Ojj blogg.se appen tjorvade i går då jag bloggade från mobilen.. Men när jag går in på datorn sen så raderar jag och fixar! Har just blivit väckt av min mormor... Jag,mamma och Mormor ska dra oss till niperna därvid 11. Sen i kväll skulle jag typ gå ut och gå igen och då ville Victor följa. Bloggar mera i kväll:)


Summertime!

Idag har de varit riktigt kanon väder! Vi for till niperna vid halv 12 solade och så doppade jag mig lite försiktigt... De var gode kallt i vattnet! Sen for vi hem solade vidare på gräsmattan hemma,duschade så kom Daniel så käkade vi go mat!:) Slutade kvällen med att gå ut och gå i en timme och 30 min. Så skönt att bara gå ut och gå och fundera osv! Nu sitter jag hos familjen liikamaa!:-)


Money!:P

Chill, kom just hem från att ha varit på bilbingo mamma vann först 1000:- sen på samma bricka så vann hon 3000:- till så haha de var ju bra när vi ska till stockholm!:) träffade Jennifer Där så surrade med henne lite och sen även Linnea så surrade med henne en massa. Annars så har jag bara tagit de lugnt i dag, sett 2 filmer tagit en lång dusch fot en sväng till stallet också.


Clean up

Tog mig verkligen en Clean up kväll! Rensade lite kläder,städade upp en massa kläder som verkar haft garderob på golvet... Dammsög och dammtorkade och försökte vika mina kläder med bara en arm.. Nu ligger jag i sängen är trött skriver med min fina vänn Angelica! Vi hörs mer i morgon, puss ❤


muffins bak!

i dag var jag & mamma en sväng till kolarens cafè i niporna och käkade lunch! De var grymt mysigt att bara sitta där och äta med världens bästa mamma, Satt där ett tag sen for vi och köpte ingredienser så bakade vi muffins.
Gick och la mig och slog på en film. Nyss så har vi käkat middag och så. Funderar på att slå på en till film.
Har även hunnit rensa mitt rum litegrann i morse, fast ska nog fortsätta litegrann nu med att städa!
Headern kommer nog ut på torsdag/fredag då kunde Hannah göra en! Har ju som bara sagt till dom som frågat om bloggen vilken de är osv, sen ska jag "dela" den :)
 

header på G?

hoppas att Hannah kan göra en header till mig för hon är så duktig och jag suger på att göra de själv..
 
Idag har jag gjort en hel del for en sväng till Indras grav. for hem vilade ett tag sen var vi i stallet hade jour och så... träffade en massa stallisar som jag inte hade träffat på länge.
 
vill skänka en tanke till min underbara moster som varit tvungen att avliva sin hund i dag. De är jobbigt mem de blir bra med tiden tro mig. tiden läker alla sår. hon får de bättre nu <3
I morgon hade jag nog tänkt att försöka rensa lite i mitt rum beroende på vädret...
 

de finns alltid dom som har de värre

i dag har jag hunnit med rätt så mkt ändå! först på morgonen/dagen så for vi och såg lite på tävlingarna, sen for vi hem och så sov jag i 2h och 30min de var skönt medans mamma var i stallet. Så kom hon hem och vi käkade mat pratade och så började vi planera våran resa till stockholm vilka dagar vi ska vara där och vad vi ska göra osv.
Var till stallet en liten sväng hälsade på Barbie och sånt! <3
Smsar med 2 så otroligt fina vänner just nu ni gör mig så glad, ni får mig att komma bort härifrån för en liten stund! <3
Och min mamma vad skulle jag göra utan henne?! är så himla glad att just hon är min mamma! hon är så jävla bäst så de är inte sant! jag kan prata om allt med henne hon finns alltid där som dom 2 fina vännerna jag skriver med just nu ni alla är helt amazing!<3
 
nä nubörjar de bli jobbigt att blogga med en hand, bloggar mer i morgon.
 
 
fy fan så hest ett brutet nyckelben är ju ingenting jämfört med tex de här....
 
  
 

bad luck....

i går så var jag och tävlade, jag flög av och har brutit nyckelbenet... lite jobbigt att skriva med en arm! Doktorn sa iaf att jag skulle vara borta minst 3 månader från hästryggen, men de får vi se hur det går.... Iaf så har jag just vaknat, efter vi var på akuten i går så köpte vi max mat för vi hade inte ätit på dom 5h som vi var där på... pratade med alla möjliga i tellen och fick många fina sms och kommentaren, ni är allt bra ni <3 I dag tänkte jag åka en sväng och titta på tävlingarna sen och hälsa på lilla barbie.
 

She said "you're crazy" he said, "only for you,baby"

hejsan, i dag har jag hunnit med en hel del. väckarklockan ringde 9, käkade städade mitt rum lite drog till stallet. Bella kom där vid 2. Cyklade hem vid 4, bytte om duschade osv. Så cyklade vi in till stan de var 7kt jobbigt för mammas cykel har as hög sadel och lågt styre och de går inte att ändra... Men vi kom tillslut fram till Max käkade pommes satt där i ca 1h då cyklade vi vidare mot Godis huset köpte snarra sen när vi skulle gå ut och låsa upp cyklarna så kommer de ut en konstig grabb. Han glodde som fan så jag och Bella började as garva... Hoppade han in i bilen med sina homies. Så skulle vi cykla över övergångstället så gjorde han en sjukt äcklig sak.. Så när dom körde för bi tutade dom jag blev så jävla rädd att jag höll på att grina..
Så när vi kom till LV7 backen vid kronan. Så tutar värsta äckliga gubben.. Ingen rolig hem färd för oss :P
Har nog inte skrattat så här mycket på hur länge som helst, Du är himla bra du Bella <3
 

trololololo

Hejsan, i dag har jag inte gjort så mycket annat än att umgås med min finfina ponny hezt! Pratat en hel del med Felicia så jävla glad att ha den tjejen vid sin sida. I morgon kanske Bella kommer och sover till på söndag har tävling i helg men vi kanske drar på max i morgon kväll eller nå:) 
 
Är riktigt less på mig själv just nu..
Ingenting är bra, allt är så dåligt just nu. Mitt liv går som en berg & dalbana ena dagen känns allting så bra och nästa tvärtom.. Ska ta mig ett bad och låta tankarna jobba. 
 
 
Älskar dig min lilla häst, vet inte om jag skulle orka utan dig du gör allting så himla bra! 
finns ingen i hela världen som är som dig du är helt otrolig!<3
 
 
 

Nice väder!

I dag har de verkligen varit bra väder! Jag vaknade där vid 10, gick ut och la mig på gräsmattan och solade medans jag väntade på att Linnea skulle höra av sig. Där vid halv 12 gick jag till henne.Kosso kom också vi satt bara och snackade om allt möjligt i solen, de var typ för varmt... Så gick vi och köpte mjukglass. Kosso skulle till stan så jag och Linnea satte oss på cyklarna och vi skulle cykla till Haga men när vi kom till Lerbäcken vände vi,haha! Vi gjorde typ inget speciellt satt och pratade om en hel del.Käkade grillat där, sen så skulle jag till stallet och träna och Linnea på bilbingo:P Efter träningen skulle jag ha varit med Linnea men hon var så trött.. Blev helt sugen på att fara till donken men orkade inte,haha lat dag. 
 
I morgon kanske Bella skulle komma, men vi får se;) 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0